Massage Treatments

Deep tissue / Sportmassage
Geldrop, regio Eindhoven

Een deep tissue massage is een zeer stevige massage en richt zich vooral op de spieren en het bindweefsel rondom je spieren.

Wat houdt het in?:

Check Circle

Verminderd fysieke pijnklachten

Een deep tissue massage is intens en richt zich op de spieren en het bindweefsel rondom je spieren. Het helpt om het bindweefsel los te maken, zodat er meer ruimte ontstaat voor je spieren. Als je lang in dezelfde houding zit, kan het bindweefsel ervoor zorgen dat je 'vast' komt te zitten. Met een deep tissue massage worden het bindweefsel en de spieren losser gemaakt, waardoor je lichaam veel prettiger aanvoelt. Het is een stevige massage, maar het is echt de moeite waard!
Check Circle

Ontspanning van de lichaam en geest

Bij een deep tissue massage worden verschillende technieken gebruikt, zoals duimen, handpalmen, vuisten, onderarmen en ellebogen, om langzame maar krachtige en diepe bewegingen te maken. De massage begint rustig om de spieren op te warmen en vervolgens zoekt de masseur naar pijnpunten in de spieren. De druk wordt geleidelijk opgevoerd met verschillende technieken. Hoewel het intens kan zijn, zal de masseur altijd vragen naar jouw grenzen. Na deze massage voelt je lichaam als herboren
Check Circle

De effecten van en een deep tissue massage

Deze massage heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Wanneer spieren chronisch verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage kan deze blokkade opheffen. Littekenweefsel en verklevingen kunnen losgemaakt worden. Door spanning en stress te verminderen, verbetert je bloeddruk. En niet te vergeten: je lichaam maakt tijdens de massage serotonine aan, ook wel bekend als het ‘gelukshormoon’. Voordat je het weet zit je weer lekker in je vel.

Wat krijgt u van ons?

Tick Icon

Optimale sfeer

Wij weten hoe belangrijk het is om sterke relaties met klanten te onderhouden.
Testimonial Rating

De perfecte salon diensten

Goed opgeleid en voldoet aan de unieke behoeften van de klant.
Tick Icon

Verminderen van stress en spanning

Dit helpt om stress en spanning te verminderen, zodat je je snel weer goed voelt
Tick Icon

Gratis parkeergelegenheden

Wij bieden gratis parkeergelegenheden aan voor de deur.
Tick Icon

Breed aanbod

Ervaren in het uitoefenen van verschillende behandelingen.
Tick Icon

Perfecte & natuurlijke producten

Wij bieden het allerbeste in luxe schoonheidsproducten.