Caring Girl
Take Your Care To Next

Over mij

Mijn naam is Joëlle van Tilburg, woonachtig in Geldrop en gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Gedurende mijn Opleiding tot schoonheidsspecialiste, heb ik behoorlijk wat ervaring opgedaan in onder andere massages, gezicht- en wellnessbehandelingen. Ook heb ik een cursus gevolgd voor Thaise sportmassage, wimperstyling en wenkbrauwstyling. Hierdoor heb ik een breed aanbod tot de beschikking. Ik vind het erg belangrijk om elke behandeling passend en naar behoeften uit te voeren.
"Ik gun iedereen met regelmaat wat 'me-time' toe.
Zorg goed voor je lichaam, plan tijd voor jezelf en voorkom dat je steeds opnieuw fysieke klachten krijgt. Ik help je hier graag bij."

Reviews

Heel fijn en warm ontvangst en een heerlijk behandeling met massage door gouden handjes
Een aanrader!

Mevr. J. Vandekerk

Service: Massage

Prachtige en rustgevende salon. Ze neemt echt de tijd voor je, legt uit wat ze gaat doen en ze is ontzettend vriendelijk en bekwaam. Ik en mijn moeder gaan zeker weer eens langs!

Mevr. I. Azarfane

Service: Massage

Dit is de beste massage die ik gehad heb. Ik merk dat mijn nek- en schouder klachten enorm verminderen. Ook heb ik hierdoor veel meer energie gekregen. De deep-tissue massage wordt erg stevig uitgevoerd. Joëlle weet precies de plekken waar de knopen zitten goed aan te pakken. Ik kan het iedereen aanraden!

Chantal Dirks

Service: Deep-tissue massage

Eerste keer voor mij bij Joëlle. Heb een ontspanningsmassage gehad en is precies waar ik naar op zoek was. Lekker stevig maar zeker ontspannen. Ik kom graag nog een keer terug.

Peter

Service: Ontspanningsmassage

Goede service en hele fijne massage die effectief is. Zal het iedereen aanraden om hier naar toe te gaan!

Joy Wormer

Services: Massage, Wimperpermanent, Brow lamination, Wimperlift, Bodywaxing, Wenkbrauw shaping, Wenkbrauwen mooier laten maken

Erg blij met mijn massage vandaag. Was goed ontvangen en voelde mij zelf op me gemak. De salon was mooi en rustgevend. Ik kom zeker terug :)

Saskia

Services: Massage

Wanneer je een nieuwe salon uitprobeert, is het altijd even afwachten wat de kwaliteit is. Ik kan zeggen dat dit dus dik in orde is. Zeer goede en professionele massage ondergaan. Prettig ontvangst in een mooie salon op een rustige plek. Joëlle is absoluut vakkundig. Mijn spieren voelden na afloop een stuk soepeler.Salon Joët, zeker aan te raden!

Service: massage

Super leuke en gezellige meid die weet wat ze doet! Heeft me zeker geholpen met mijn rug en nek klachten. Heb hier ook meermaals wimpers en wenkbrauwen gedaan, zeer tevreden!!

Service: rug/nek/schouder massage

Niet eerder zo'n fijne ontspanningsmassage gehad! De ruimte en de muziek dragen bij aan de prettige en ontspannen beleving.

Service: Ontspanningsmassage
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates