Caring Girl
Take Your Care To Next

Over mij

Mijn naam is Joëlle van Tilburg, woonachtig in Geldrop en gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Gedurende mijn Opleiding tot schoonheidsspecialiste, heb ik behoorlijk wat ervaring opgedaan in onder andere massages, gezicht- en wellnessbehandelingen. Ook heb ik een cursus gevolgd voor Thaise sportmassage, wimperstyling en wenkbrauwstyling. Hierdoor heb ik een breed aanbod tot de beschikking. Ik vind het erg belangrijk om elke behandeling passend en naar behoeften uit te voeren.
"Ik gun iedereen met regelmaat wat 'me-time' toe.
Zorg goed voor je lichaam, plan tijd voor jezelf en voorkom dat je steeds opnieuw fysieke klachten krijgt. Ik help je hier graag bij."

Reviews

Een van de weinige die haar werk goed uitoefend. ik had veel nek en schouder klachten dus bij hevige klachten raad ik deze dame zeker aan.

Ugur

Service: Massage

Je massage is heel deskundig Joëlle, en daarnaast nog fijn ook!

Mieke

Service: Massage

Dit is de beste massage die ik gehad heb. Ik merk dat mijn nek- en schouder klachten enorm verminderen. Ook heb ik hierdoor veel meer energie gekregen. De deep-tissue massage wordt erg stevig uitgevoerd. Joëlle weet precies de plekken waar de knopen zitten goed aan te pakken. Ik kan het iedereen aanraden!

Chantal Dirks

Service: Deep-tissue massage

Ik heb een ontspanningsmassage gehad van nek, rug en schouders.Ik zat helemaal vast.Na de massage was alles weer helemaal los en was ik geheel ontspannen. Echt een aanrader , zeer vakkundig!

Willemijn Scheepers

Service: Ontspanningsmassage

Goede service en hele fijne massage die effectief is. Zal het iedereen aanraden om hier naar toe te gaan!

Joy Wormer

Services: Massage, Wimperpermanent, Brow lamination, Wimperlift, Bodywaxing, Wenkbrauw shaping, Wenkbrauwen mooier laten maken

Super fijne behandelingen! Fijne sfeer.

Marly Seijkens

Services: Make-upservices, Massage, Brow lamination, Wimperlift, Wenkbrauw shaping, Waxen, Wenkbrauwen mooier laten maken

Wanneer je een nieuwe salon uitprobeert, is het altijd even afwachten wat de kwaliteit is. Ik kan zeggen dat dit dus dik in orde is. Zeer goede en professionele massage ondergaan. Prettig ontvangst in een mooie salon op een rustige plek. Joëlle is absoluut vakkundig. Mijn spieren voelden na afloop een stuk soepeler.Salon Joët, zeker aan te raden!

Service: massage

Super leuke en gezellige meid die weet wat ze doet! Heeft me zeker geholpen met mijn rug en nek klachten. Heb hier ook meermaals wimpers en wenkbrauwen gedaan, zeer tevreden!!

Service: rug/nek/schouder massage
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates