Massage Treatments

Scrub ritual massage
Geldrop, regio Eindhoven

Een scrubmassage is een heerlijk ontspannende massage waarbij niet alleen massageolie, maar ook fijne scrubzout uit de himalaya gebruikt wordt om je huid mee te masseren. Een scrub massage is naast een heerlijk ontspannen relaxmoment ook goed voor de huid.

Wat houdt het in?:

Check Circle

Regelmatig scrubben heeft een aantal voordelen voor de huid

Ten eerste is het zo dat een scrub massage ervoor zorgt dat dode huidcellen verwijderd worden. Hierdoor voelt je huid na afloop zijdezacht aan.
Check Circle

Scrubben zorgt voor een glad egaal huid

Daarnaast is het zo dat verzorgingsproducten die aangebracht worden op een gescrubde huid beter opgenomen worden, waardoor zij beter hun werk kunnen doen. Kleine beginnende onzuiverheden zullen met het scrubben verwijderd worden, waardoor de huid weer egaal glad aanvoelt.
Check Circle

Een gescrubde huid wordt sneller bruin

In de zomer is het zo dat een gescrubde huid sneller bruin wordt, en ook egaler bruin wordt. Doordat de dode huidcellen zijn verwijderd is de nieuwe huid beter in staat om bruin te worden. Ten slotte is een scrub massage goed voor de doorbloeding van de huid.

Waarom vernieuwen huidcellen trager naarmate we ouder worden?

Hoe ouder je wordt, hoe minder snel het celvernieuwingsproces verloopt. Bij jongeren vernieuwen de cellen iedere drie tot vier weken, en naar mate je ouder wordt verloopt dit proces langzamer. Door het ophopen van dode huidcellen kan de huid haar gezonde glans verliezen

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Wat zijn de voordelen van scrubben voor een gezondere huid?

Naast het feit dat scrubben goed is voor de huid is een scrub massage vooral ook heel prettig en ontspannend. Door de scrubbende bewegingen wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor je je letterlijk prettiger in je vel voelt. Een scrub massage zorgt er tevens voor dat je er beter uit gaat zien, omdat je huid beter gaat functioneren.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Hoe gaat een scrub massage in zijn werk?

Een scrub massage verloopt iets anders dan de meeste klassieke ontspanningsmassages. Het lichaam wordt afgedekt met warme kompressen om de poriën in de huid goed te kunnen openen. Vervolgens wordt de huid met behulp van een speciale scrubcrème scrubbend gemasseerd. De scrubcrème wordt verwijderd met behulp van warme kompressen. Hierna wordt de huid masserend ingesmeerd met een rijke crème.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Wat krijgt u van ons?

Tick Icon

Optimale sfeer

Wij weten hoe belangrijk het is om sterke relaties met klanten te onderhouden.
Testimonial Rating

De perfecte salon diensten

Goed opgeleid en voldoet aan de unieke behoeften van de klant.
Tick Icon

Verminderen van stress en spanning

Dit helpt om stress en spanning te verminderen, zodat je je snel weer goed voelt
Tick Icon

Gratis parkeergelegenheden

Wij bieden gratis parkeergelegenheden aan voor de deur.
Tick Icon

Breed aanbod

Ervaren in het uitoefenen van verschillende behandelingen.
Tick Icon

Perfecte & natuurlijke producten

Wij bieden het allerbeste in luxe schoonheidsproducten.